Ada Telah Tempoh Penembusan Di Pasaran Untuk Mesin Keratan Lengan Swing

Di sini telah menjadi tempoh tepu di pasaran untuk Swing Arm Cutting Machine

Lengan swing pemotong batu masing-masing untuk kedalaman yang berbeza pemprosesan batu potong, boleh diproses untuk batu di bawah kurang dari 1 m3, boleh berubah, sangat menyelamatkan sumber batu, juga kondusif untuk melindungi alam sekitar. Pelbagai jenis bahan batu boleh dimesin dan dimesin dengan kecekapan tinggi dan penggunaan bahan batu kecil yang berkesan untuk membuat kos pengeluaran lebih rendah. Dalam proses pemesinan, pemotongan pemotongan plat dilakukan dengan pemotongan tangan, Mesin Pemotong Lengan Separuh automatik dan memotong mesin pemotong lengan. Pemotongan manual adalah fleksibel dan mudah, tetapi kualiti pemotongan manual adalah miskin, kesilapan saiznya besar, bahan buangan besar, beban kerja pemprosesan berikutnya adalah besar, dan keadaan buruh adalah kurang, kecekapan produksi rendah.

Semi-automatik Swing Arm Cutting Machine, kualiti memotong bahan kerja lebih baik, kerana ia menggunakan pemotongan mati, ia tidak sesuai untuk sekeping tunggal, kelompok kecil dan memotong bahagian besar. Lain-lain jenis Swing Arm Swing berbentuk separa automatik mengurangkan kerja tenaga pekerja, tetapi fungsi ini mudah, sesuai untuk beberapa bahagian memotong dengan bentuk yang lebih kerap. Berbanding dengan mod pemotongan secara manual dan separa automatik, pemotongan CNC secara berkesan dapat meningkatkan kecekapan dan memotong kualiti pemotongan plat dan mengurangkan intensiti buruh pengendali. Seiring dengan perkembangan industri jentera moden, kecekapan kerja dan kualiti produk pemotongan plat juga bertambah baik. Oleh itu, potensi pasaran CNC Swing Arm Cutting Machine masih sangat besar dan prospek pasaran lebih optimis.

Pasar industri pemotong lengan ayunan telah muncul dalam keadaan fasa tepu, beberapa perusahaan baru terus menerus membanjiri industri, kemunculan pengeluaran sedang berayun di pasaran, beberapa masalah seperti kekurangan inovasi di negara kita. Kedua kerana industri seramik di negara kita belum matang dan spesifikasi, dan permintaan pasarannya adalah besar, yang memberikan ruang survival perusahaan kecil, tetapi satu perkara yang perlu diingatkan: akibat persaingan industri seramik sangat sengit, mentah Harga bahan tinggi, menyebabkan sesetengah syarikat menggunakan bahan mentah yang rendah, mengurangkan kos pengeluaran, mengakibatkan kualiti produk tidak terjamin. Walaupun tidak ada perang harga yang tidak sengit, tetapi untuk fenomena semacam ini masih ada, jika USES anda adalah kaedah semacam ini, maka final adalah satu langkah palsu yang mungkin kehilangan permainan.

Teknik pemotongan jubin Swing Arm Cutting Machine

Jubin seramik sedang dalam proses pemotongan, apabila garis luka parut pisau tipis, tepi bata yang menekan retakan ubin seramik lebih dan lebih cantik. Sebaliknya, yang lebih dalam dan tebal garis pisau, lebih cenderung di bawah bata, lebih cenderung, dan bahkan bergerigi. Foshan Swing Arm Cutting Machine untuk berkongsi kemahiran menggunakan Swing Arm Cutting Machine:

1. Jangan gunakan pisau untuk menekan batu bata dalam operasi Mesin Pemotong Lengan Swing.

2. Apabila mesin memotong lengan dipotong, tarik "pemegang" ke kedudukan kawalan atas untuk mengelakkan perlanggaran bilah dengan jubin. Bilah tidak akan digunakan kerana kecacatan itu.

3, memotong mesin, memotong lengan swing untuk mendorong rod ke belakang, biarkan tekanan bilah ringan pada jubin seramik, kawalan spindle yang sesuai sebelum ke depan untuk mengamankan slot, tekan kaki di atas jubin seramik, ketuk akhir ekor push dan Tarik pemegang, jubin seramik boleh menjadi pecah parut.

4. Swing Arm Cutting Machine untuk archaize atau concave convex dan jubin lain, sila ganti pisau! Gerbang seramik permukaan kasar akan memendekkan hayat perkhidmatan pisau.

Apakah status pemotong bandul di negara kita?

Swing Arm Cutting Machine pada masa ini terdapat pada jenis 8-16, yang digunakan untuk pemprosesan batu bata bertingkat, garis kaki tanah, dinding dalaman 45 derajat sudut dan lain-lain satu masa, gloss berkualiti tinggi. Disukai oleh kilang pemprosesan jubin seramik yang luas.

Kelebihan: jentera dan jentera kilang jubin seramik, sekarang adalah Mesin Lengan Lengan Swing yang paling utama + gabungan pemotong lengan utama, yang pertama digunakan dalam pemprosesan bata lata, garis anchor dan profesi pemprosesan keramik lain, kelebihan, ketepatan pemesinan tinggi, kelajuan dan Ciri-ciri lain.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg