Kerja prinsip merobohkan Mesin memotong Die

Pada masa ini, pengguna keperluan industri percetakan berkualiti tinggi semakin meningkat, Reka bentuk kotak juga semakin kompleks. Untuk mengekalkan Banjaran ralat ± 0.15 mm, ianya perlu untuk mencuba Mesin memotong layak mati. Pada masa yang sama memberi perhatian kepada langkah-langkah pelarasan, terutamanya di stesen yang memberi makan dan kertas untuk mencapai masa sebelum peraturan.

Prinsip bekerja: flat die jenis mati memotong Mesin memotong die platform dan bentuk mekanisme pemotongan akan rata. Stensil yang ditetapkan pada peringkat yang rata dan lembaran yang diletakkan di atas sebuah platen (platen rendah). Kerja tetap die memotong plat tetap, plat tekanan melalui rod connecting crankshaft mosi reciprocating, membuat platform dan plat tekanan sentiasa klac tekanan, tekanan setiap akan menjadi masa untuk mencapai penjimatan die. Memotong die rata tekanan biasa Mesin dengan mesin memotong die menegak dan mendatar mati Mesin memotong dua. Pada masa ini, Mesin memotong die menegak, terutamanya diubahsuai dengan tekanan yang rata rata Mesin Cetak; dan mendatar mati memotong Mesin struktur dan monokrom mengimbangi percetakan mesin yang sama kepadanya oleh bahagian memberi makan, sebahagian teracu, bahagian material, dan beberapa bilik mempunyai pembersihan peralatan dan komponen lain automatik.

Kebaikan dan keburukan: berikutan rata tekanan daripada Mesin memotong die dengan lain-lain peralatan penjimatan die mempunyai struktur mudah, penyelenggaraan mudah, operasi yang mudah, mudah untuk menggantikan pinggan indentation die memotong, sesuai untuk bahan-bahan berat badan yang berbeza, mati ketepatan pemotongan dan satu siri kelebihan, jadi ia mempunyai pelbagai pasaran. Tetapi dengan kekurangan juga sudah jelas, sebagai contoh, ia memerlukan banyak tekanan kerja, menyebabkan keamatan tenaga kerja, kecekapan pengeluaran yang rendah. Ia adalah pelbagai aplikasi, sesuai untuk lipat kartun, tampal kartun, beralun Peti mati memotong indentation rawatan, menggunakan peralatan penjimatan die domestik yang lebih biasa.