Alasan Mengapa Ketepatan Mesin Pemotongan Die Telah Dikurangkan

Satu, pada versi die-cutting atau die-cutting kedudukan tidak dibenarkan. Penggunaan jangka panjang mesin akan menyebabkan bingkai die-cutting atau die-cutting plate pada memakai blok kedudukan, sehingga jurangnya terlalu besar dan menyebabkan untuk mengurangi ketepatan pemotongan. Blok kedudukan harus diganti pada masa ini. Pemakaian plat kedudukan sisi adalah faktor penting di kedudukan sisi tidak dibenarkan. Memandangkan kedudukan mendail tidak mencukupi untuk dipakai untuk memakai yang baik, ia akan menyebabkan ketepatan kedudukan kedudukan kedudukan yang buruk. Gantikan plat kedudukan sisi pada masa ini.

Kedua, sebelum dan selepas kedudukan jarak pendulum pendulum terlalu kecil. Kerana panjang rantai itu sendiri mempunyai kesilapan tertentu, jika kedudukan kedudukan terlalu kecil, maka kedudukan depan dan belakang tidak dapat menghilangkan kesalahan rantai, sehingga mempengaruhi ketepatan pemotongan mati. Pada titik ini perlu diselaraskan sebelum kedudukan skru pendulum atau pos pos kedudukan pos pendulum, supaya bingkai kedudukan depan dan belakang untuk menghentikan jarak gigi 2mm ~ 3mm adalah sesuai.

Ketiga, tekanan penggenggam terlalu kecil atau tidak sekata. Jika keanjalan pergigian aktif gripper menjadi lebih kecil disebabkan oleh penggunaan jangka panjang, ia akan menyebabkan kertas itu tergelincir atau diturunkan semasa proses pemindahan, yang secara langsung memberi kesan kepada ketepatan die-cutting. Tekanan yang tidak sekata di antara grippers boleh menyebabkan kertas itu menjadi Proses condong. Pada masa ini perlu menukar gigi aktif. Di samping itu, gigi tetap di ketinggian mendatar juga harus konsisten, jika tidak, ia mungkin dalam perlanggaran kertas gripper atau kerutan kertas gripper, yang menjejaskan ketepatan pemotongan.

Keempat, proses pemindahan kadbod, pemacu rantai pemacu utama dan pemanjangan lusuh, secara langsung akan menjejaskan ketepatan kedudukan sebelum mati. Pada ketika ini untuk menggantikan rantai. Mekanisme sekejap-sekejap memakai, menyebabkan baris gigi di hentian atau memulakan proses jitter, juga akan menjejaskan ketepatan pemotongan mati. Dalam kes ini secara umumnya hanya menjejaskan ketepatan kedudukan, kali ini, perlu penyelenggaraan yang tepat pada masanya.

Empat mata di atas adalah mesin pemotong die die ketepatan bukan sebab mekanikal yang tinggi, keperluan untuk operasi dan penyelenggaraan kakitangan pada mesin untuk melakukan penyelenggaraan, pemeriksaan dan penyelenggaraan yang tepat pada masanya untuk memastikan bahawa cara terbaik operasi mesin pemotong mati.