Penyelenggaraan Mesin Tekan Dingin Sangat Sangat Penting

Mesin Tekan Dingin adalah salah satu jentera yang biasa digunakan dalam industri kayu. Ia digunakan terutamanya untuk ikatan dan veneering perabot plat. Selepas penggunaan Mesin Tekan Dingin, Mesin Tekan Dingin untuk menjalankan kerja penyelenggaraan. Penyelenggaraan Mesin Tekan Sejuk mempunyai set standard lengkap. Apabila kita kehabisan, bagaimana untuk mengekalkan Mesin Tekan Dingin? Di sini untuk semua orang memperkenalkan.

1, selepas akhir setiap kelas mesti membersihkan akhbar, dan pastikan skru bersih.

2, turbin mingguan, van, mengangkat skru untuk pelinciran, mengangkat skru dan minyak pengisian kacang. 3, permukaan minyak silinder harus dikekalkan antara 25-45mm, seperti permukaan minyak di bawah 25mm harus diisi dengan minyak hidrolik, tangki bahan bakar, anda harus terlebih dahulu berada di atas pad meja atas dan bawah lebih dari 100mm blok tinggi dan kemudian mengisi Operasi minyak. 4, jambatan omboh silinder atau bunyi tajam, gas harus dilepaskan

5, dilarang menggunakan silinder ke atas penggunaan perjalanan, untuk melarang tekanan atau tekanan yang timbul apabila pemprosesan.

Penyelenggaraan Mesin Tekan Dingin sangat penting, hanya penyelenggaraan yang betul, untuk mengurangkan kegagalan Mesin Tekan Dingin, untuk memperluaskan hayat perkhidmatan Mesin Tekanan Dingin, lebih banyak Kandungan Berkaitan Mesin Tekanan Mesin, sila layari laman web kami atau telefon hubungi pengeluar kami untuk belajar Lebih banyak lagi

Memahami harga Mesin Tekan Sejuk perlu terlebih dahulu memahami peralatan ini, atau mengetahui harga tetapi tidak tahu bagaimana menggunakan apa arti itu! Dalam pengeluaran Henan Pengeluaran peralatan Mesin Tekan Henan banyak, tetapi sangat akrab dengan teknologi Mesin Tekan Dingin tidak beberapa, jika anda ingin terlibat dalam projek Cold Press Machine, kita mesti mencari pengilang profesional untuk mendapatkan peralatan dan perkhidmatan.

Kakitangan teknikal kami hari ini memberi anda pengetahuan sains berikut Mesin Tekan Dingin:

Mesin Tekan Dingin, iaitu pemampat sejuk dan kering. Jumlah wap air dalam udara termampat ditentukan oleh suhu udara termampat: mengurangkan suhu udara termampat untuk mengurangkan kandungan wap air dalam udara termampat sambil mengekalkan tekanan udara termampat yang sangat konstan, dan wap air yang berlebihan Akan mengalir ke dalam cecair. Mesin sejuk dan kering (pengering beku) adalah penggunaan prinsip ini menggunakan teknologi penyejukan untuk mengeringkan udara termampat.

Mesin Tekanan Dingin dibahagikan kepada Mesin Tekanan Dingin Skru dan Mesin Tekanan Dingin Hidraulik. Satu Tekan Mesin Tekan Sejuk mempunyai turbin, penyelenggaraan jangka panjang, terdedah. Mesin Tekanan Hidraulik Sejuk. Mudah untuk bocor tanpa penyelenggaraan yang kerap, kecekapan tinggi. Harga Mesin Tekan Sejuk walaupun model yang sama di pasaran ada yang berbeza, dan kami ingin menawarkan tawaran itu mungkin ingin pemeriksaan pertukangan kayu Xinxiang Kim Li, pelbagai jenis Mesin Tekan Dingin Syarikat untuk mengekalkan tawaran yang munasabah, dan selalu pengguna Berharga untuk berjumpa.