Kaedah penapisan Mesin hidraulik Seluar sejuk

Hidraulik sejuk tekan Mesin adalah sejenis Mesin Seluar sejuk, berbanding am sejuk tekan Mesin, Mesin Seluar sejuk hidraulik dalam semua aspek prestasi yang baik, dan bunyi bising yang rendah, mengangkat kelajuan. Kerja sejuk tekan Mesin hidraulik selama beberapa waktu, perlu mengisi minyak hidraulik sejuk tekan Mesin, kaedah khusus bagi mengisi bahan bakar seperti berikut:

1 bahagian diletakkan selari dengan landasan, Belok kiri selepas beralih posisi 45 °, supaya baldi silinder batang sepenuhnya dilanjutkan, rod omboh rod silinder yang sepenuhnya undur, perlahan-lahan turun letupan, jadi shovel baldi ke tanah dan kemudian matikan en yang gine, buka injap keluaran kereta kebal, tarik operasi pemegang dan ke belakang, Basikal beberapa kali untuk melepaskan berat badan disebabkan oleh tekanan baki sistem.

2, dengan petrol benar-benar bersih sendi paip, pam dan penyambung motor, memasukkan plag minyak ke, tangki bahan api di bahagian atas pengisi bahan api dan bahagian bawah dalam longkang minyak dan persekitarannya.

3, buka injap minyak Parit dan longkang di bawah minyak palam, supaya semua lama minyak ke dalam tangki minyak dalam minyak.

4, buka tangki bahan api dari tangki bahan api, mengalih keluar penapis minyak, semak bahagian bawah tangki dan sebelah, sudut saki-baki minyak mengandungi serbuk logam atau bahan kotoran lain. Benar-benar membersihkan kereta kebal, mula-mula dengan diesel kering dua kali, dan kemudian menggunakan udara termampat di dalam tangki minyak. Semak sudut dalaman sama ada terdapat enap cemar sisa, kekotoran, dan sebagainya, sehingga bersih sehingga setakat ini, dan akhir sekali basuh dengan minyak baru lagi.

5, perobohan tiub.

6, mengeluarkan sistem penapis udara untuk semua penapis. Gantikan penapis, perlu berhati-hati memeriksa penapis dengan atau tanpa serbuk logam atau bahan kotoran lain, supaya anda boleh memahami bahagian-bahagian memakai sistem.

7, melepaskan pam hidraulik utama, putar motor, motor rongga di dalam minyak lama berjalan, dan penuh dengan minyak yang baru.

Hidraulik sejuk tekan Mesin untuk kaedah minyak untuk semua orang untuk memperkenalkan di sini, jika anda berminat dalam kandungan pengenalan kami, anda boleh melayari laman web rasmi kami atau telefon hubungi pengilang kami untuk memahami.