Bagaimana Mesin Kerja Tekan Dingin?

Mesin Tekanan Dingin, kita berada dalam kehidupan seharian, kerja sering digunakan, tetapi tidak tahu semua orang mengenai "akhbar hidrolik" sama ada untuk mengetahui? Mesin Tekanan Dingin bekerja dalam bentuk kira-kira mata: jenis skru, jenis hidraulik. Kinerja Mesin Tekanan Hidraulik Umum dalam semua aspek yang lebih baik. Mesin hidraulik sejuk tekan Mesin bunyi bising adalah kecil, cepat mengangkat kelajuan. Komponen utama Mesin Penekan Udara hidraulik terutamanya oleh: sistem hidraulik, sistem kawalan elektrik, plat tekanan dan komposisi badan.

Struktur utama mesin tekan sejuk hidraulik

Terutamanya oleh: sistem hidraulik, sistem kawalan elektrik, plat tekanan dan komposisi badan.

Sistem hidraulik: terdiri daripada silinder, tangki bahan api, pam minyak, motor pam motor, blok injap kawalan dan tolok tekanan. Tangki penuh dengan minyak, yang dipam oleh pam minyak untuk memacu minyak pam. Minyak itu dihantar ke silinder dengan menghubungkan tiub untuk membuat kerja silinder. Injap pelega boleh membuat akhbar dalam proses penyemperitan untuk menghasilkan tekanan belakang, memainkan peranan yang lancar, bola elektromagnetik. Injap digunakan untuk mengekalkan tekanan yang ditetapkan oleh sistem, dan tolok tekanan digunakan untuk menunjukkan tekanan.

Sistem kawalan elektrik: terutamanya oleh litar utama dan litar kawalan, litar menggunakan pemutus litar automatik, fius, AC contactor pada motor akhbar, injap solenoid, seperti beban, litar pintas, kehilangan tekanan dan perlindungan undervolt.

Mekanisme penyeimbangan platen: terutamanya oleh rak mengangkat keseimbangan, mengangkat gear, aci berputar. Komposisi galas putaran tetap, kiri dan kanan dua rak seimbang yang dipasang pada fiuslaj. Dua hujung aci berputar ditetapkan dengan mengangkat gear. Kedua-dua hujung aci berputar dilengkapi dengan galas supaya dapat berputar dengan fleksibel dengan aci berputar. Apabila plat mengangkat diangkat, gear mengangkat tidak mengimbangi rak? Putar, supaya plat tekanan dalam proses mengangkat sentiasa seimbang.

Platen: terdiri daripada platen atas dan platen bawah. Plat atas dan bawah dikimpal profil dan plat keluli, satah kerja oleh mesin penggilingan rata-rata dari mesin pengilangan yang besar, untuk memastikan pesawat kerja yang licin dan licin. Plat tekanan atas disambungkan dengan rod silinder silinder, dan mengangkat dan menurunkan plat tekanan direalisasikan oleh mengangkat dan menurunkan silinder. Di bawah plat tekanan langsung dikimpal ke pangkalan fiuslaj. Membuat keseluruhan struktur diikat.

Fuselage: dikimpal dengan keluli plat, struktur padat, kekuatan yang baik.