Mati mati Mesin pemotongan-pemotongan apabila pecah baris penyelesaian!

Sesetengah pelanggan bertanya Xiao Bian berkata kegagalan Mesin memotong mati tetapi tidak tahu di mana masalah itu terletak, dan kemudian dengan beberapa siri kecil pengeluar menyifatkan kegagalan Mesin memotong kecil die, Xiaobian mendengar kes-kes ini untuk mengetahui acuan Mesin memotong mati apabila garisan pecah, maka Apakah die Mesin memotong mati apabila pecah garisan itu? Biasanya tentang produk dalam tekanan rata Mesin memotong die mati memotong atau selesai lipat, indentation pada kertas retak. Kegagalan ini sering berlaku di dalam badan Mesin memotong mati; Bagaimana untuk menangani situasi ini? Tiang sekeping tebukan Mesin Xiaobian untuk memberitahu kamu;

Pertama, ketebalan kertas (plat) adalah terlalu besar, garisan serangan singkat, masa ini pilihan acuan memotong dawai ketinggian hendaklah munasabah.

Kedua, plat keluli selepas kertas selepas baris letupan, buat masa ini harus kertas tuala wanita yang nipis.

Ketiga, mati memotong Mesin tekanan adalah terlalu besar apabila baris letupan, buat masa ini adalah untuk mengurangkan tekanan, supaya sisa sampingan hanya berbeza.

Keempat, indentation acuan atau akhir kertas yang terlalu tebal, indentation sempit, laluan bahan letupan. Harus menggunakan ketebalan sesuai dengan die indentation, lebar indentation sederhana.

5, kertas garing, rendah kandungan air, suhu tinggi terutamanya melalui digilap kertas, mati memotong apabila baris letupan. Pada masa ini, di mati sebelum kelembapan kertas pertama, boleh digunakan untuk air kertas tersebut ke dalam air yang kurang baik, menambah kandungan air, supaya tahap sedikit fleksibel, dan kemudian Mesin memotong die. Selepas jika die memotong dalam kotak apabila garis pecah pada lipatan di dalam air, untuk mengurangkan keadaan garisan pecah.

Enam tahun, cetak kemunculan sebuah kawasan besar biru atau hitam dan lain-lain bidang warna gelap, die-cut selepas letupan warna, garisan pecah. Apabila mencetak, tambah dakwat atau menambah aditif dakwat menggunakan dakwat gelap untuk meningkatkan lekat dakwat atas kertas, mengurangkan warna letupan, pecah rupa garisan.

Tujuh, terputus pengumpulan kertas serbuk dalam slot dalam baris letupan. Pengendali hendaklah segera membasmi perkara kertas bersih, luar negara dan sebagainya.