Tips penyelenggaraan mesin automatik Die memotong

Pelarasan terlebih dahulu kepersisan, lembaran-fed automatik Die memotong Mesin adalah untuk memastikan bahawa ketepatan ketepatan pra standard parameter utama, penyelarasan ketepatan pengawalseliaan melibatkan pelbagai faktor, sesetengah pengendali selalunya hanya gunakan dalam sistem pemeriksaan sebelum kaedah ini adalah tidak saintifik. Walaupun sistem pra Daftar boleh mengelakkan kertas tidak meletakkan, kertas gripper barisan gigi yang disebabkan oleh tidak boleh dipercayai kertas pencongan dan isu-isu lain, tetapi jika anda ingin benar-benar menyesuaikan ketepatan sistem melalui sistem, diameter kuar mesti diselaraskan daripada kira-kira 1 mm kepada 0.1mm ketepatan penggera, hakikat bahawa ini tidak boleh dicapai. Oleh itu, perlu mengambil kira tekanan bodoh, masa kertas, peraturan-peraturan sampingan dan faktor-faktor lain, peraturan ketepatan untuk disesuaikan dengan keadaan yang terbaik.

Ia adalah sangat penting bagi sesetengah pengendali untuk mematikan fungsi pengesanan ini untuk lembaran-fed automatik Die memotong Mesin, yang amat berbahaya jika akhbar-fit adalah makan pengesanan normal dan pengesanan kertas ditutup, kemudian sekali akhbar Jabatan daripada situasi kesesakan kertas, beberapa lapisan kertas akan serta-merta superimposed, akan menyebabkan kemalangan, kerosakan besar kepada peralatan, dan kemalangan itu adalah amat sukar untuk berurusan dengan.

Tetap penggantian minyak pelincir, kilang Mesin memotong mati automatik kira-kira satu jenama dokumen Jadual kitaran pelinciran sangat ketat, bahagian-bahagian peralatan diperlukan pelincir jenama, model, terutamanya penggantian pelincir kitaran minyak akan terperinci tuntutan. Secara umum, perusahaan asas perniagaan menurut kehendak jenama, model untuk membeli Pelincir, tetapi secara tidak sengaja pada penggantian minyak pelincir biasa. Ramai kakitangan pengurusan pelinciran peralatan dalam penggantian kitaran minyak yang akan datang, sila lihat minyak dalam tangki bahan api adalah masih amat jelas sekali, kos pertimbangan, menyerah penggantian pelan pelincir baru, biarkan peralatan terus berjalan.