Mesin Pemotongan Die Pemakanan Secara Automatik Adakah Peralatan Kompleks Seperti Ini

Dengan peningkatan teknologi percetakan, Auto Cutting Die Cutting Machine dalam kehidupan kita memainkan peranan yang lebih penting, Auto Cutting Die Cutting Machine adalah kekuatan utama peralatan penamat, dengan industri percetakan terus berkembang dan berkembang, mati- Pemotongan Permintaan untuk operasi juga meningkat, jadi kita perlu memperhatikan operasi peralatan, pengesanan masalah yang tepat pada masanya dan menyelesaikan masalah. Kemudian Pemotongan Die Pemotongan Mesin Auto dalam operasi apa masalah yang perlu kita perhatikan?

Semasa operasi peralatan, kita perlu menyemak putaran bahagian-bahagian pada masa yang tepat, jika tidak normal, harus segera ditutup untuk memeriksa dan menyesuaikan penghapusan bunyi yang tidak normal dan kemudian pengeluaran.

Kertas terutamanya masalah, dalam Mesin Pemotongan Die Pemakanan Sebelum keperluan untuk memeriksa sama ada kertas memenuhi keperluan proses, sama ada kesilapan dalam julat yang dibenarkan.

Pengendali mestilah profesional, kakitangan bukan operasi tidak akan mengendalikan peralatan tersebut, untuk mengelakkan kemalangan.

Pemotongan Die Pemotongan Mesin seperti peralatan yang kompleks, yang mesti mempunyai banyak pengikat, seperti skru keluli, tidak mengetatkan kata-kata yang akan menyebabkan kelebihan haus atau papan kertas dihancurkan dan sebagainya; Lekapan acuan pisau jika tidak ketat akan Menyebabkan proses jatuh.

Tanda-tanda pliket teruk sering diperlukan untuk memeriksa tapak, jika badan-badan asing harus dikeluarkan dengan segera.

Perlu kerap memasang minyak pelincir untuk operasi peralatan, kerap memeriksa sama ada skru longgar, suis insurans sensitif.

Sejak tahun 2002, China telah menjadi pengguna terbesar alat mesin di seluruh dunia. Struktur industri alat mesin China dengan pembangunan industri automasi terus menyesuaikan, kemajuan teknologi mesin pemotongan juga mempercepat realisasi pembangunan lestari jalan baru untuk perindustrian. Dengan ketepatan dan kecekapan pengeluaran alat mesin, pada tahun 2013 prospek pasaran alat mesin China CNC juga perubahan baru. Pada masa ini, kebanyakan alat mesin yang digunakan di negara kita adalah alat mesin biasa. Bilangan alat mesin biasa adalah besar dan masalah keselamatan diserlahkan. Oleh itu, isu keselamatan menjadi penghalang utama kepada pembangunannya. Meningkatkan prestasi keselamatan, memperbaiki sifat keselamatan mesin, untuk menyelesaikan masalah tahap rendah NC, kecederaan kakitangan yang kerap, tahap keselamatan yang rendah, kecekapan pengeluaran tidak masalah yang tinggi. Selepas penyiapan alat mesin CNC, boleh meningkatkan kecekapan pemprosesan dan automasi, tahap pintar. Kurangkan kemungkinan hubungan pengendali dengan bahagian bahaya; Sistem operasi dan antara muka operasi lebih banyak keperluan ergonomik, dengan berkesan dapat mengurangkan kadar ralat pengendali, mengurangkan kemalangan yang disebabkan oleh kemalangan itu.