Arah Pembangunan Mesin Pemotongan Die

Die Cutting Machine digunakan secara meluas, prinsip kerja tidak rumit, teknologi die-cutting terutamanya penggunaan pisau pemotong mati, pisau keluli, acuan logam, dawai keluli, melalui jejak untuk mengenakan tekanan tertentu, Ke bentuk tertentu . Jika keseluruhan bahan bercetak ditekan ke dalam satu produk grafik yang dipanggil die-cutting; Jika penggunaan dawai keluli dalam bahan bercetak pada jejak jejak meninggalkan atau lenturan yang dipanggil lekukan; Jika penggunaan yin dan yang dua templat, Dipanaskan pada suhu tertentu, dicetak pada permukaan bahan bercetak dengan kesan tiga dimensi corak atau fon yang disebut bronzing; Jika bahan asas pada substrat lain dipanggil pasta; Tidak termasuk seluruh bahagian asal produk Untuk sisa.

1. Pelekat tradisional pencetakan cap dagang perusahaan akhbar merek dagang. Pengeluaran ke masa sukar, pengeluaran dan penurunan jualan tahun demi tahun. Sebabnya ialah pengeluaran produk-produk berteknologi tinggi, salah satu mesin pencetak bermotif bertulis jenis rotary yang sangat cekap dan mesin percetakan flexographic, meningkat dengan pencetakan dan bahkan kecekapan pengeluaran corong memotong melingkar jauh lebih tinggi daripada percetakan seketika, Die -pencutan di belakang peralatan pengeluaran.

2. Pusingan pusingan tekanan pusingan mati pemotong akan menjadi kumpulan terbesar produk pembungkusan bercetak, cara terbaik untuk mati. Telah digunakan untuk jalur pengeluaran cetakan flexographic, bentuk pencetakan, percetakan beralun slotting Die Cutting Machine, pelekat berputar pencetakan pencetakan dagang, percetakan gravure pencetakan die-cutting line, seperti menghubungkan percetakan dan peralatan pembungkus. Dengan perkembangan teknologi percetakan, terutamanya tahap pemprosesan dram die-cutting dram, pelbagai aplikasi pemotongan sirkular akan lebih luas, dan kecekapan pengeluaran pemotongan akan terus ditingkatkan.

3. Dengan perkembangan pesat industri percetakan dan pembungkusan, skala perusahaan telah berkembang. Mesin aplikasi Pemotongan Die Pemotongan automatik akan terus berkembang. Sebaliknya, pasaran jualan mesin pemotong mati separa automatik akan dikurangkan lagi, di samping produktiviti yang rendah, kegawatan buruh pengendali dan sebab-sebab lain, keselamatannya lemah, terdedah kepada kemalangan yang melibatkan kekurangan jalan utama. Bagaimanapun, disebabkan skala industri percetakan dan pembungkusan China, jurang antara saiz peranti ini akan mempunyai pasaran tertentu, masih akan memainkan peranan.