Seluar sejuk hidraulik adalah Mesin sangat amat diperlukan dalam kerja-kerja

Hidraulik sejuk tekan Mesin adalah sejenis mesin yang diperlukan untuk kerja-kerja harian dengan mesin. Ia menyediakan asas bagi kerja-kerja pengeluaran kami dan mempercepatkan pembangunan industri alat Mesin kami. Mesin Seluar sejuk hidraulik Baca manual arahan sebelum operasi Mesin tersebut. Prestasi dan kaedah yang betul bagi operasi. Kita perlu gunakan mesin ini dengan betul, untuk membawa lebih banyak manfaat kepada kita.

Hidraulik sejuk tekan Mesin terutamanya oleh sistem hidraulik, sistem kawalan elektrik, komposisi badan dan plat tekanan. Sistem Hidraulik terdiri daripada silinder, tangki bahan api, pam minyak untuk, motor pam, injap kawalan blok dan tolok tekanan. Tangki diisi dengan minyak yang dipam oleh pam minyak untuk memacu pam minyak. Minyak dihantar ke silinder dengan menyambung tiub untuk membuat selinder yang bekerja. Injap pelega boleh membuat sidang akhbar dalam proses penyemperitan untuk menghasilkan tekanan belakang, memainkan peranan yang lancar, bola elektromagnet. Injap ini digunakan untuk mengekalkan tekanan yang ditetapkan oleh sistem, dan tolok tekanan digunakan untuk menunjukkan tekanan. Sistem kawalan elektrik terutamanya terdiri daripada litar utama dan litar kawalan, litar mengamalkan cabutkan automatik, fius dan contactor AC untuk menjalankan yang terlampau banyak, litar pintas, tekanan kemurungan dan undervoltage dalam Takaful Am General Takaful perlindungan kepada motor seluar dan injap elektromagnet. Platen yang mengimbangi mekanisme terutamanya terdiri daripada rak lifting seimbang, mengangkat gear, putaran aci. Tetap giliran yang mengandungi komposisi, ««kiri dan kanan dua seimbang rak dipasang pada fiuslaj. Dua hujung batang berputar adalah tetap dengan mengangkat gear. Kedua-dua hujung batang berputar dilengkapi dengan galas untuk dapat memutarkan fleksibel dengan Turus berputar. Apabila plat lifting diangkat, lifting gear tidak baki di rak? Putar, supaya plat tekanan dalam proses lifting sentiasa seimbang. Platen yang terdiri daripada seorang platen atas dan platen yang lebih rendah. Pinggan atas dan bawah Seluar tersebut diperbuat daripada profil dikimpal dan plat keluli. Pesawat kerja telah selesai oleh Mesin pengilangan Sri secara besar-besaran untuk memastikan bahawa pesawat kerja lancar dan licin. Plat atas disambungkan dengan rod silinder silinder, dan yang Mengangkat dan menurunkan plat tekanan dicapai dengan mengangkat silinder. Di bawah tekanan plat terus golek ke pangkal fiuslaj. Membuat struktur keseluruhan yang diikat. Fiuslaj dibuat daripada keluli dikimpal, padat struktur, kekuatan yang baik.

Hidraulik sejuk tekan Mesin terutamanya terdiri daripada sistem hidraulik, sistem kawalan elektrik, platens dan fiuslaj. Pada awal penggunaan, kita perlu menyemak syarat-syarat keselamatan mereka untuk memastikan keselamatan pengeluaran harian kita, lebih baik kepada pembangunan industri berat kita, dan semua Pengawal Keselamatan tidak boleh dialih keluar atau dibuka semasa Mesin berjalan. Dalam operasi untuk memastikan bahawa pesawat kerja lancar dan sebagainya.