Apa Jenis Of Mesin Cutting Mati Dalam Kasut Industries

Sebagai kasut terkemuka die memotong pereka mesin dan pengeluar, Shuoying jentera mempunyai membangunkan tiga model untuk industri kasut:

1.swing Mesin memotong lengan:

13066.png13070.png13075.png

Ini jenis mesin pemotong digunakan secara meluas dalam banyak kasut factories.The swing rasuk pemotongan akhbar juga dipanggil swing memotong lengan akhbar yang mempunyai swing rasuk atau swing head.Just memotong bentuk daripada kasut bahan menggunakan mendadak sekeping logam die.

2.Travelling Mesin memotong kepala:

13515.png

Mesin perjalanan memotong kepala adalah sesuai untuk memotong lapisan tunggal atau berbilang lapisan bahan kasut, istimewa sesuai untuk memotong bahan-bahan yang luas dan bergelung. Tambahan pula, ia adalah sangat sesuai untuk memotong bahagian-bahagian yang memerlukan acuan kecil, memotong biasa dan pengeluaran kelompok.

3.Plane mesin pemotong:

Mesin pemotong pesawat dengan katil memotong besar .Cepat, tenang, mudah untuk beroperasi
Ia adalah keselamatan bagi pekerja oleh dua operasi tangan pelanggan Asia switch.Most suka menggunakan pesawat mesin pemotong untuk pengeluaran kasut.

14144.png

Leather Goods Making Process

Barangan kulit digunakan sebagai dompet, beg kad, dompet, folder menyemak, kes-kes utama, pemegang kad, beg tangan dan lain-lain barangan kulit kecil.

1.Die Potong kulit dengan berbentuk memotong die.There mempunyai no die memotong akhbar untuk kulit sebelum ini, pekerja tersebut perlu memotong kulit dengan tools.Now akhbar kulit clicker dihasilkan oleh kami boleh mati memotong kulit dengan mudah dan ia akan menjadi lebih cepat daripada kulit tools.The ketot kulit adalah berkualiti tinggi.
2.Leather dan kulit kembali rawatan, kulit mabuk dengan penyelenggaraan lagi, selagi membersihkan kulit biasa ia.
3.Bonding, ikatan atau kulit kulit sementara ikatan berganda.
4.Drilling, kedudukan ikatan bit pertama memerlukan jahitan punch. (Seperti dompet, dompet dan struktur lain)
5.Stitching, menjahit dengan jarum dan benang belakang dan sebagainya.
6.Trimming, jahit tepi selepas mendaftar pertama mereka, membuat pindaan untuk memastikan kelebihan konsisten.
7.Edge, pembetulan tepi kemas dicat kulit manakala minyak.