Apa yang Anda Perlu Apabila Pasang Mesin Cutting Die

Apa yang anda perlukan apabila memasang mesin pemotong die?

1.Pertama, Mesti berhati-hati untuk baca arahan manual sebelum memasang dan menggunakan die memotong machine.Note: Sebelum apa-apa operasi kerja atau penyelenggaraan, mesin mesti dicabut dari garis elektrik utama.

2.TRANSPORT DAN HANDLING.:the mesin dihantar tepat pada palet dan ditutup dengan lapisan plastik pelindung, atau dalam kes kayu terbuka atau tertutup atau peti. Filem plastik sahaja melindungi mesin daripada lembap dan habuk semasa pengangkutan; ia tidak boleh melindungi mesin terhadap terhantuk semasa operasi pengendalian. akhbar diperketatkan untuk pallet atau ke pangkalan peti dalam tiga mata.

3. Mesin Cek: Dalam usaha untuk memeriksa sebarang kerosakan mesin mungkin telah mengalami semasa pengangkutan, mengawal keadaan perintah akhbar (sekurang-kurangnya dari luar) dan memeriksa apa-apa kebocoran minyak.

Sebelum menyambung mesin untuk garis utama, pastikan bahawa voltan adalah sama dengan mesin yang dicetak di atas pinggan yang melekat pada kotak elektrik. Jika voltan atau frekuensi adalah berbeza daripada garis utama, meminta nasihat daripada pembuat atau ejen jualan.

penjagaan 4.Take untuk menyemak bahawa bahagian dalam bahan yang akan dipotong tidak mengandungi bersirat logam atau serupa, yang bukan sahaja akan merosakkan meninggal dunia, tetapi juga menyebabkan ganas serpihan terbang.