Perjalanan Ketua Press Maintenance

Ia adalah sangat penting untuk melakukan penyelenggaraan dengan baik, supaya boleh terus melakukan perjalanan tekan kepala dengan prestasi yang baik dan perkhidmatan life.The berikut paling untuk akhbar kepala perjalanan manual atau ke kepala mesin memotong.

1. paip minyak bersama perlu dikunci, tanpa apa-apa tambahan leakage.In minyak, paip minyak tidak boleh bergesel dengan barang-barang lain, untuk mengelakkan sebarang kerosakan.

2. Semak ketegangan rantai sekali setiap bulan, dan melaraskan skru oleh tork sepana.

3.Lubricate rod panduan bulanan .Clean rel panduan dan menambah minyak pelincir setiap bulan.

4.Replace pelincir peranti pengurangan setiap 6000 jam waktu bekerja. (The prestasi pelincir adalah sama dengan EP460 (Kg.4.400)

5. minyak hidraulik tangki minyak perlu diganti dan bersih penapis perlu membersihkan setiap 8000 jam, atau apabila bunyi pam minyak mula lebih besar dan lebih besar.

Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan MOBILE DET 35 atau SHELL Tellus 46 atau minyak bersamaan hidraulik untuk ISO VG 46.

Tangki minyak dan bersih penapis perlu siap dibersihkan apabila menggantikan tahap minyak oil.The hidraulik perlu lebih tinggi daripada bersih penapis dan penuh tangki minyak menambah pelincir.

6. ke kepala akhbar dikehendaki menyimpan aksesori elektrik bersih.

akhbar adalah dilarang untuk mempunyai minyak atau perkara-perkara yang mudah terbakar melekat pada components.it elektrik juga tidak dibenarkan membuat liputan, membungkus komponen elektrik atau kotak instrumen elektrik oleh perkara-perkara yang mudah terbakar, untuk mengelakkan kebakaran.

7. dalam mesin diperlukan untuk membersihkan mesin dan semak skru setiap hari.

mesin 8. diperlukan untuk menjadikan plat memotong atau memotong papan lebih untuk menggunakan setiap minggu.

mesin 9. diperlukan untuk menghidupkan plat aluminium dan menukar arah setiap 3 bulan bagi mengurangkan haus dan lusuh.

10.Please mematikan motor sebanyak mungkin jika mesin tidak berfungsi.