Membeli Machinery Kasut: Ingat Five Points

Terdapat banyak jentera kasut untuk dijual, bagaimana untuk membeli produk-produk ini wajar bukan satu tugas yang mudah. Kadang-kadang kakitangan jualan dan pelanggan bersemuka komunikasi tidak dapat tidak akan menghasilkan sangat mencurigakan ilusi, berikut 5 mata dalam perolehan berharap yang kilang-kilang bantuan kasut memilih mesin kasut yang betul.

1.Brand: Mana-mana saudagar akan memberi tumpuan kepada jenama mereka sendiri! Jenama adalah simbol pemilik perniagaan dan semangat berpasukan. Jenama sebalik siri kualiti kemudahan services.Such jenama, "Shuoying" untuk kasut die memotong machine.Many kasut jenama terkenal suka menggunakan shuoying kasut die memotong mesin untuk pengeluaran mereka sendiri.

2.Functions: dari rupa bercakap, Kebanyakan mesin kasut pembuatan penampilan produk syarikat adalah sama, tetapi ada perbezaan antara fungsi sebenar, yang memerlukan pemeriksaan lebih dekat. Sering membawa kepada fungsi yang berbeza produk anda tidak dapat diproses, atau hanya boleh memproses satu produk, serba tidak kuat, dan ada yang akan menjejaskan kualiti produk serta terdedah kepada buang, jadi shuoying mencadangkan anda bahawa cara terbaik untuk membawa dalam sampel anda sendiri untuk mencubanya.

pilihan 3. kualiti: Keadaan ini adalah agak khusus untuk pelanggan, bahagian umumnya dimesin dalam proses kawalan kualiti dan pemasangan dalaman pengeluar boleh memastikan normal (kecuali bahagian memakai), dibeli bahagian mungkin berbeza, jika pengeluar tidak kualiti yang sama untuk aksesori, ia terdedah kepada masalah kualiti. Konfigurasi aksesori yang terdiri daripada tahap kualiti adalah sebab utama hasil langsung daripada masalah kualiti. masa yang singkat mungkin tidak mencari apa-apa masalah, tetapi masa yang lama sedikit masalah timbul. Jadi, dalam pembelian mesin kasut yang pada masa yang sama hasrat untuk mendalam dalam melihat bahagian dalam konfigurasi bahagian dibeli. Cara terbaik untuk memberi perhatian kepada sistematik, perumahan umum mesin bahagian adalah jenama, asal-usul dan tanda-tanda lain, jadi perlu memberi perhatian apabila membeli kasut jentera yang betul.

4.Price: harga yang menyeluruh terhadap semua faktor di atas, secara umum, pengilang kos dikira. keuntungan A manakala mereka akan mengambil kira kepentingan pelanggan, beberapa produk baru keluar harga yang tinggi adalah pelanggan understandable.The boleh memberi perhatian kepada harga, tetapi yang paling penting bahawa kualiti, fungsi dan perkhidmatan.

5.Others: Selebihnya adalah beberapa butiran, seperti kuasa dan prestasi, Rupa dan lain-lain, juga keadaan sebenar mereka memerlukan beberapa keperluan khas. Kemudian melihat perkhidmatan keadaan selepas jualan, asas akan dapat membeli produk angan