Bagaimana Untuk Menetapkan Cutting Die Tinggi Dan Percubaan-Cutting Untuk Perjalanan Ketua Press

Shuoying Precision Machinery mengesyorkan berikut bagaimana untuk menetapkan ketinggian die memotong dan percubaan-memotong untuk perjalanan model kepala akhbar.
1.Place memotong pad plastik ke akhbar kepala perjalanan worktable.Then meletakkan pemotong die ke pangkalan place.Make die pemotong di kedudukan yang tengah kepala perjalanan.
2. Selepas memulakan machine.turn pada suis tetapan, selepas meletakkan dua "memotong" butang pada masa yang sama dengan tangan, kepala punch akan slaid ke bawah dan tekan ke die cutter.Loosen pemegang tetapan strok, pemegang akan sisi turun ke lowest.Lock pemegang pada place.Turn rendah daripada puncher pin tetapan switch.The secara automatik akan kembali semula up.
3.Take turun die.Place pemotong bahan-bahan untuk ditebang ke pangkalan plastik plate.Mount pemotong die.Simultaneously akhbar turun dua menumbuk dan memotong butang pada pin puncher untuk memotong perbicaraan.
4. Keluarkan pemotongan die.If insert pemotong die ke dalam plat asas terlalu dalam, memutarkan kepala penalaan halus clockwise.Then gunung die pemotong lagi untuk perbicaraan-cutting.If objek yang dipotong tidak sepenuhnya memotong, putar penalaan halus kepala balas clockwise.Then gunung die pemotong lagi untuk perbicaraan memotong sehingga objek yang boleh terputus sepenuhnya.
5.During operasi, jika pin puncher meningkat terlalu high.rotate mengangkat ketinggian tombol melawan arah jam untuk mengurangkan turun strok terbiar yang tidak perlu dalam bilik dan menyelamatkan yang masa.Jika bekerja die pemotong tidak diletakkan dengan betul atau kes kecemasan lain, sila cepat tekan butang kecemasan berhenti, kemudian pin puncher akan mengangkat kembali.
6.setting kemasan pemotong die.
7.Jika anda masih mempunyai sebarang masalah .please hubungi kami.