Mesin memotong lengan plastik

Mesin memotong lengan plastik
Maklumat produk

PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI

Ia sesuai untuk memotong semua jenis lapisan tunggal atau pelbagai lapisan kulit, plastik, papan kertas, kain dan bahan-bahan kecil lain yang tidak bermetal dengan die cutting. Ia adalah peralatan memotong yang ideal untuk kasut, beg & beg pakaian, pakaian, kereta, peralatan, pembungkusan, elektron dan industri lain.

1. Dua mod pemotongan untuk dipilih: (I) tekanan kecil (P) pelarasan tanpa langkah; (Ⅱ) Tidak perlu menetapkan ketinggian pemotongan mati kerana menggunakan reka bentuk maklum balas tekanan pintar (T), ketinggian pemotongan mati tidak memberi kesan kepada kedalaman pemotongan dan setiap titik pemotongan boleh mendapatkan hasil pemotongan yang ideal.

2. Lajur ini dilengkapi dengan sistem pelincir sendiri litar minyak litar sokongan statik yang menjadikan operator lebih mudah dan bebas bekerja.

3. Bahagian utama yang menggunakan bahagian-bahagian yang diimport berkualiti tinggi yang boleh dipercayai, dengan bunyi yang lebih rendah, kecekapan tinggi dan penjimatan tenaga.

4. Beroperasi dengan kedua-dua tangan, memastikan keselamatan pengendali yang tinggi.

Maks. mesin pemotong

270KN

Julat pelarasan stroke

0-100mm

Julat antara jadual kerja

45-145mm

Saiz lengan swing

500 * 500mm

Saiz meja kerja yang lebih rendah

1000 * 500mm

Kuasa motor

1.5KW

Dimensi keseluruhan

1000 * 1000 * 1400mm

Berat keseluruhan

980kg


Di antara mereka yang terkenal plastik swing lengan mesin pemotong pengeluar, Shuoying Precision Machinery adalah plastik swing kompetitif lengan memotong mesin pembekal emas di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan