25 Tan silinder tunggal pesawat Die Mesin memotong

25 Tan silinder tunggal pesawat Die Mesin memotong
Maklumat produk

Kalangan orang-orang terkenal 25 Tan silinder tunggal pesawat die memotong mesin pengeluar, Shuoying Precision jentera adalah kompetitif 25 Tan silinder tunggal pesawat die memotong Mesin golden pembekal di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.

Mesin membentuk die satah silinder tunggal
Model: SY-3/25

PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI

Ianya sesuai untuk memotong lapisan tunggal atau berbilang lapisan kulit, plastik, getah, kanvas, nilon, paperboard, hampagas membentuk, bahan Komposit, buih EVA, pembungkusan, semua jenis bahan-bahan sintetik dan lain-lain oleh die memotong.
1. membimbing pergerakan menaik & menurun daripada papan Keratan atas adalah bergantung kepada moodnya rel panduan pada kedua-dua belah bermula panduan yang baik, yang memastikan parallelism antara worktables di atas & bawah.
2. dilengkapi dengan bekalan minyak tengah automatical pelincir sistem dan pelincir galas antara utama gandar dan gandar duduk asas, untuk mengurangkan lelasan ini dan memanjangkan hayat Perkhidmatan Mesin sendiri.
3. disediakan dengan kerja tarik kayu Lembaga, yang boleh memastikan pemakanan & keluar bahan-bahan yang mudah dengan keselamatan yang baik.
4. operasi dengan keduadua belah tangan, memastikan keselamatan yang tinggi daripada pembekal.

PARAMETER TEKNIKAL

Max. memotong tentera

250kN

Kelajuan memotong

0.10 m/s

Pelbagai pelarasan angin ahmar

0-100mm

Julat antara jadual-jadual kerja

50-150mm

Saiz Lembaga Pengarah atas pemotongan

1600 × 500 mm

Saiz worktable lebih rendah

1600 × 550 mm

Kuasa Motor

2.2kW

Keseluruhan dimensi

186 × 650 × 1580

Jumlah berat

1400kgSiasatan