Mesin memotong bahan tingkap automatik penuh

Mesin memotong bahan tingkap automatik penuh
Maklumat produk

PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI:
Mesin ini digunakan secara meluas untuk memotong bahan-bahan nonmetal yang pelbagai dalam industri tersebut sebagai kulit, plastik, plastik pembungkusan, kain, cadar buih, permaidani, lantai dan lain-lain dengan membentuk pemotong.
1. mekanisme double minyak silinder, membimbing empat-kolum tepat dan automatik mengimbangi dua sambungan rod boleh membuat ia mencapai kuasa tinggi-kewajipan memotong dan menjamin kedalaman pemotongan sama kedudukan setiap.
2. menggunakan PLC komputer skrin sentuh untuk prosedur kawalan servo motor pemacu menyampaikan sistem, menginsuranskan pemakanan tepat julat, dengan stabil berjalan laju.
3. boleh mengurangkan pemakanan penting dan menunaikan semua dalam sebuah Ban, dan menyedari Ban dalam tindakan pemotongan terus penting.
4. mekanisme penetapan Khas membuat penyelarasan pelancongan mudah dan tepat sempena die pemotong dan kedalaman pemotongan.
5. apabila papan memotong ditekan ke bawah untuk menghubungi pemotong itu, ia dijalankan pemotongan automatik dan perlahan agar tidak ralat saiz antara selepas lapisan dan lapisan lowermost bahan-bahan yang dipotong.
6. minyak Pusat bekalan pelincir sistem automatik menjamin hayat perkhidmatan dan ketepatan Mesin.
7. Khas spesifikasi boleh perintah, kepuasan keperluan pelanggan yang pelbagai

Menunjukkan Mesin
Kita adalah berbeza daripada orang lain: Mesin berkualiti adalah dari kualiti yang baik.

Perkhidmatan terbaik:
1. kami mempunyai pasukan profesional untuk membuat pelbagai jenis roll membentuk Mesin untuk pelanggan-pelanggan kami, merekabentuk, memproses, memasang, menyahpepijat, penghantaran.
2. anda boleh menghantar lelaki anda ke kilang kami. Kami akan mengajar mereka bagaimana untuk mengendalikan Mesin tanpa latihan caj.
3. sebenarnya ada satu lagi cara yang murah dan mudah untuk memilih. Tiap-tiap Mesin meninggalkan kilang kami dengan satu buku operasi manual. Yaou boleh membaca manaul yang pertama, dan membiasakan diri dengan mesin. Kemudian kita boleh Dapatkan panggilan video, dan mengajar anda dalam talian bagaimana untuk mengendalikan Mesin.
4. Apart menyelubungi kursus latihan, kami juga menyediakan 1 tahun jaminan untuk semua bahagian mudah rosak enjin untuk sokongan perkhidmatan teknikal percuma dan seumur.

5.jpg

Jika terdapat sebarang masalah yang terjadi dalam mesin pada masa ini, kami akan memberi penyelesaian sekaligus.
Harap kita dapat mewujudkan hubungan perniagaan menang-menang dalam tidak lama lagi akan datang!


Kalangan orang-orang terkenal tingkap automatik penuh bahan memotong pengeluar Mesin, jentera Precision Shuoying adalah bahan tingkap automatik penuh kompetitif memotong Mesin golden pembekal di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan