Pengangkut Belt Auto Pemotongan Plane Penumpang

Pengangkut Belt Auto Pemotongan Plane Penumpang
Maklumat produk

Mesin ini digunakan secara meluas untuk memotong pelbagai bahan nonmetal dengan membentuk pemotong seperti: Kulit, plastik, pembungkusan plastik, kain, lembaran buih, permaidani, lantai dan lain-lain. Kilang kami disahkan oleh CE, ISO, dan SGS.
1. Mekanisme silinder minyak berganda, penunjuk empat lajur yang tepat dan rod sambungan sambungan keseimbangan automatik boleh menjadikannya mencapai daya pemotongan tugas yang tinggi dan menjamin kedalaman pemotongan yang sama setiap kedudukan.
2. Gunakan skrin sentuh komputer PLC untuk mengawal prosedur, sistem pemacu pemandu servo motor, memastikan jarak makan yang tepat, dengan kelajuan berjalan yang stabil.
3. Memakan dan melaksanakan untuk memotong bahan semua dalam tali pinggang penghantar dan menyedari tali pinggang penghantar dalam tindakan pemotongan langsung.
4. Mekanisme penetapan khas menjadikan pelarasan perjalanan mudah dan tepat bersamaan dengan pemotong mati dan kedalaman pemotongan.
5. Apabila papan pemotong turun ke pemotong, ia boleh memotong bahan secara automatik dan perlahan-lahan. Ia memastikan bahawa tiada ralat saiz antara lapisan paling atas dan lapisan paling rendah bahan.
6. Bekalan minyak pusat sistem pelincir automatik menjamin hayat perkhidmatan dan ketepatan mesin.
7. Spesifikasi khas boleh dipesan, kepuasan keperluan pelbagai pelanggan.

Daya pemotongan maksimum

1000kN

Pelarasan pelan perjalanan

0- 130mm

Julat antara jadual kerja

60- 190mm

Saiz papan mendesak atas

1600 × 980mm

Saiz meja kerja yang lebih rendah

1600 × 1000mm

Kuasa motor

11kW

Frekuensi, fasa voltan

tunggal atau tiga fasa 220 / 380V

Berat bersih

5800kgs

Berat kasar

5850kgs

Dimensi

3850 × 2400 × 1850mm


2.png

3.png

4.png

Antara pengilang-pengilang yang terkenal di Belt Auto Feeding Cutting Press, Shuoying Precision Machinery adalah pembekal Belt Auto Feeding Plane Cutting Press pembekal emas di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan