Mesin Memotong Karpet Pemakanan Automatik

Mesin Memotong Karpet Pemakanan Automatik
Maklumat produk

Mesin Memotong Karpet Pemakanan Automatik

1. Mesin ini digunakan secara meluas untuk memotong bahan nonmetal dalam pelbagai industri dengan pemotong mati. Contohnya kulit, getah, plastik, permaidani, pembungkusan plastik, serat tekstil dan kimia.

2. bahan roller getah pneumatik menekan atau bahan manual menekan digunakan. Komputer secara automatik boleh mengawal jarak pergerakan melintang memotong kepala dan jarak makan roller menekan.

3. Mengamalkan silinder minyak double, mekanisme rod penyambung dua tepat yang boleh menjamin bahawa kedalaman pemotongan pada setiap kedudukan pemotongan adalah sama.

4. Dengan mekanisme penetapan khas, dan dilengkapi dengan pemotong mati dan penetasan kedalaman pemotongan, pelarasan perjalanan adalah mudah dan tepat.

  5. Papan pemotong yang menekan memotong lambat apabila ia menghubungi pemotong mati, yang boleh membuat kesilapan saiz antara lapisan paling rendah dan lapisan paling rendah bahan potong.

  6. Bekalan minyak pusat sistem pelincir automatik menjamin mesin ketepatan dan memanjangkan hayat perkhidmatan mesin.

  7. Operasi ini adalah penjimatan buruh dan mudah, dengan kerosakan rendah, kuasa pemotongan yang kuat dan kelajuan pemotongan yang tinggi.

  8. Operasi dengan dua tangan menjadikan keselamatan yang tinggi.

 

Kelebihan:

1. cepat, tenang dan mudah dioperasikan.

2. Semua pembinaan die standard boleh digunakan - keluli strip, bentuk kayu atau keluli palsu. 3. Kepala yang diketuai melintas untuk operasi tanpa usaha.

4. Penyataan mati mudah dan tepat dan pelarasan siang hari.

5. Operasi bebas getaran, senyap

6. Menggunakan sistem hidraulik ke bawah dan hidraulik untuk menyediakan kedalaman pemotongan walaupun.

7. kelajuan tinggi.

8. Tinggi ketinggian dan ketinggian bahan boleh ditetapkan dengan cepat.

9. Potong bahan dalam satu atau beberapa lapisan.

10. Selesaikan dengan papan pemangkasan polypropylene gred tinggi dan manual operasi.


2.jpg

3.jpg


Di antara pengilang-pengilang mesin pemotong karpet yang terkenal secara automatik, Shuoying Precision Machinery adalah pembekal permaidani pemotongan makanan automatik yang kompetitif di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan