Mesin membentuk pakej automatik telah

Mesin membentuk pakej automatik telah
Maklumat produk

Mesin membentuk pakej automatik telah

Penggunaan dan ciri-ciri 
1. hal ini terutama digunakan untuk pemotongan telah, kulit tiruan, plastik, getah, nilon, paperboard, bahan-bahan berlamina, buih dan pelbagai bahan sintetik.
2. sistem kawalan PLC menjamin operasi yang mudah dan pengeluaran besar-besaran.
3. buruh menjimatkan: automatik Die memotong Mesin untuk pembungkusan telah PP hanya memerlukan dua orang pekerja untuk beroperasi.
4. kecil motor, pam kecil minyak, elektrik dan penjimatan minyak. Mesin ini dilengkapi dengan pelincir sistem untuk mengurangkan Haus dan memanjangkan jangka hayat perkhidmatan.
5. 24V sistem kawalan Khas berkuasa rendah.
6. had bawah angin ahmar adalah dikawal oleh litar yang masa berlalu dengan berketepatan tinggi, supaya ia boleh membuat produk yang berkualiti tinggi.
7. produk dengan ketinggian yang berbeza boleh dibuat pada masa yang sama.
8. produk Khas spesifikasi boleh disediakan atas permintaan.

 

Kelebihan Mesin  
1. dua baki connecting rod dan memandu hidraulik. Semua bahagian yang bergerak mempunyai auto pelincir sistem, memanjangkan hayat Perkhidmatan mesin dan meningkatkan ketepatan pemotongan.
2. bahagian atas yang menekan Lembaga datang dengan cepat dan apabila ia berhampiran acuan memotong, ia akan melambatkan secara automatik. Oleh itu, bahagian atas dan bahagian lebih rendah daripada bahan-bahan yang hampir tidak akan mempunyai sebarang perbezaan saiz.
3. struktur mesin yang direka khas untuk mengelakkan kebocoran minyak.
4. flywheel tenaga Menyimpan tech membantu merealisasikan mengurangkan tekanan tinggi, penjimatan tenaga. Temp minyak tidak akan meningkat.
5. angin ahmar menetapkan mekanisme boleh dengan mudah dan tepat menetapkan ketinggian memotong mengikut dituang memotong berbeza.
6. utama unsur-unsur pengedap dibuat di Jerman. Bahagian-bahagian penting hidraulik dan perkakas elektrik yang diimport dan mempunyai hayat Perkhidmatan lama.
7. selepas frekuensi tinggi quenching, permukaan encircle rod silinder akan keras bersalut, memanjangkan hayat Perkhidmatan Mesin.
8. Sistem Hidraulik mengamalkan minyak auto menambah kelajuan meningkatkan silinder. Apabila bekerja, ia merendahkan pesat dan pam hidraulik adalah di negeri memunggah. Ia menghasilkan haba kurang dan boleh bekerja secara berterusan untuk masa yang lama.

 

Gambar Mesin

9.jpg

10.jpg

Antara yang terkenal telah automatik pakej pemotongan mesin pengeluar, Shuoying Precision jentera adalah pembekal Mesin golden kompetitif telah automatik pakej pemotongan di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan