Clicker Feeding Makanan Tekan Untuk Bahan Batch Besar

Clicker Feeding Makanan Tekan Untuk Bahan Batch Besar
Maklumat produk

Penggunaan dan ciri-ciri
Ia sesuai untuk memotong secara langsung lapisan tunggal atau pelbagai lapisan kulit, getah, merasakan, kain, nilon, tekstil, permaidani, pembersihan bekalan dan bahan-bahan lain dengan pemotongan die pada permukaan tali pinggang penghantar untuk pemakanan automatik dan besar- pengeluaran batch & pemotongan berterusan.
1. Kawalan program skrin sentuh PLC, ia mempunyai dua mod pemotongan die pemotong (automatik dan manual) untuk memilih untuk memotong.
2. Khas tali pinggang conveyer khas PU dengan gulung belakang getah auto-pemakanan & peranti pemotongan berterusan, ia boleh meningkatkan kecekapan pemotongan.
3. Manual menyesuaikan peranti pemotong empat tiang, yang secara berkesan dapat mengawal kedalaman pemotongan.
4. Silinder minyak berganda, struktur pautan penyesuai empat tiang tepat, yang boleh menjamin kedalaman pemotongan seragam setiap kedudukan pemotongan.
5. Apabila papan memotong atas jatuh dan menyentuh pemotongan mati, ia secara automatik boleh memperlahankan pemotongan untuk membuat bahan pemotong tidak ada kesilapan saiz antara lapisan atas dan bawah.
6. Dilengkapkan dengan bekalan minyak mentah secara automatik sistem pelincir, untuk memastikan ketepatan kerja dan memanjangkan hayat perkhidmatan mesin.
7. Apabila memotong, gunakan kisi keselamatan untuk memastikan keselamatan pengendali yang tinggi.

parameter teknikal

Daya pemotongan maksimum

1000kN

Pelarasan pelan perjalanan

0- 130mm

Julat antara jadual kerja

60- 190mm

Saiz papan mendesak atas

1600 * 980mm

Saiz meja kerja yang lebih rendah

1600 * 1000mm

Kuasa motor

11kW

Frekuensi, fasa voltan

tunggal atau tiga fasa 220 / 380V

Berat bersih

5800kgs

Berat kasar

5850kgs

Dimensi

3850 * 2400 * 1850mm


2.png

3.png

4.png

Antara pencetak clicker makan auto yang terkenal untuk pengeluar bahan batch yang besar, Shuoying Precision Machinery adalah akhbar clicker makan automatik yang kompetitif untuk pembekal emas bahan batch yang besar di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan