Auto-pemakanan oleh peredaran Conveyer Belt Die Mesin memotong

Auto-pemakanan oleh peredaran Conveyer Belt Die Mesin memotong
Maklumat produk

Antara orang-orang terkenal auto-pemakanan oleh peredaran conveyer belt die memotong mesin pengeluar, Shuoying Precision jentera adalah yang kompetitif auto-pemakanan oleh peredaran conveyer belt die memotong Mesin golden pembekal di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.

Auto-pemakanan oleh penghantar peredaran darah tali pinggang die memotong Mesin
Model: SY-3/200

PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI
Ianya sesuai untuk terus memotong lapisan tunggal atau berbilang lapisan kulit, getah, dirasai, fabrik, nilon, tekstil, permaidani, kering bekalan dan bahan-bahan lain oleh die memotong pada permukaan Ban auto-pemakanan dan Kumpulan besar pengeluaran & memotong secara berterusan.
1. PLC touch skrin program kawalan, ia mempunyai dua jenis memotong die menetapkan mod (automatik dan manual) untuk memilih untuk memotong.
2. Khas PU Pekeliling conveyer belt dengan getah belakang roll memotong auto-pemakanan & berterusan peranti, ia boleh meningkatkan kecekapan memotong.
3. manual melaraskan peranti caging empat-kolum, yang boleh mengawal kedalaman pemotongan.
4. dua minyak cylinders、precision empat-kolum auto-mengimbangi struktur pautan, yang boleh menjamin kedalaman pemotongan seragam setiap kedudukan memotong.
5. apabila Lembaga atas pemotongan jatuh ke bawah dan menyentuh pemotongan mati, ia boleh secara automatik memperlahankan memotong agar pemotongan bahan tiada ralat saiz antara lapisan atas dan bawah.
6. dilengkapi dengan Pusat minyak automatical pelincir sistem bekalan, untuk memastikan ketepatan bekerja dan memanjangkan hayat Perkhidmatan Mesin.
7. apabila memotong, menggunakan grating Keselamatan untuk memastikan keselamatan yang tinggi daripada pembekal.

PARAMETER TEKNIKAL

Max. memotong tentera

2000kN

Kelajuan memotong

0.08 m/s

Makan laju

0.10-0.50m/s

Pelbagai pelarasan angin ahmar

0-160mm

Julat antara jadual-jadual kerja

50 — 210mm

Saiz Lembaga Pengarah atas pemotongan

1600 × 1100 mm

Saiz worktable lebih rendah

1600 × 1120 mm

Kuasa Motor

11kW

Keseluruhan dimensi

2700 × 4200 × 1850 mm

Jumlah berat

11000kg

Siasatan