Auto-makan oleh alat pengangkut tali pinggang penghantar die presster cliker press machine

Auto-makan oleh alat pengangkut tali pinggang penghantar die presster cliker press machine
Maklumat produk

Antara yang terkenal dengan auto-makan oleh pengedar tali pinggang penghantar die cutting machine manufacturers, Shuoying Precision Machinery adalah auto-feeding yang kompetitif oleh ban pengedar sirkit die cutting machine pembekal emas di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.

Pemakanan secara automatik oleh mesin penghantar mati mematikan mesin pemotong
Model: SYJ-3/200

PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI
Ia sesuai untuk memotong secara langsung lapisan tunggal atau pelbagai lapisan kulit, getah, merasakan, kain, nilon, tekstil, permaidani, pembersihan bekalan dan bahan-bahan lain dengan mati pemotong pada permukaan tali pinggang penghantar untuk pemakanan automatik dan besar- pengeluaran batch & pemotongan berterusan.
1. Kawalan program skrin sentuh PLC, ia mempunyai dua mod pemotongan die pemotong (automatik dan manual) untuk memilih untuk memotong.
2. Khas tali pinggang conveyer khas PU dengan gulung getah belakang auto-makan & peranti pemotongan berterusan, ia boleh meningkatkan kecekapan pemotongan.
3. Manual menyesuaikan peranti pemotong empat tiang, yang secara berkesan dapat mengawal kedalaman pemotongan.
4. Double silinder minyak, struktur pautan empat tepat lajur automatik yang boleh menjamin kedalaman pemotongan seragam setiap kedudukan pemotongan.
5. Apabila papan memotong atas jatuh ke bawah dan menyentuh pemotongan mati, ia secara automatik boleh memperlahankan pemotongan untuk membuat bahan pemotong tidak ada kesilapan saiz antara lapisan atas dan bawah.
6. Dilengkapi dengan bekalan minyak pusat sistem pelincir automatik, untuk memastikan ketepatan kerja dan memanjangkan hayat perkhidmatan mesin.
7. Apabila memotong, gunakan kisi keselamatan untuk memastikan keselamatan pengendali yang tinggi.

PARAMETER TEKNIKAL

Maks. memotong kuasa

2000kN

Kelajuan pemotongan

0.08m / s

Kelajuan makan

0.10-0.50m / s

Julat pelarasan stroke

0-160mm

Julat antara jadual kerja

50-210mm

Saiz papan pemotong atas

1600 × 1100mm

Saiz meja kerja yang lebih rendah

1600 × 1120mm

Kuasa motor

11kW

Dimensi keseluruhan

2700 × 4200 × 1850mm

Berat keseluruhan

11000kg

Siasatan