Pelindung skrin memotong Seluar Swing Arm memotong Mesin

Pelindung skrin memotong Seluar Swing Arm memotong Mesin
Maklumat produk

Swing Mesin memotong lengan Model SYJ-2C/22 SYJ-2C/27 adalah jenis mesin yang sesuai untuk membuat Pelindung skrin. Skrin pelindung memotong Seluar swing arm memotong Mesin boleh digunakan untuk memotong bahan-bahan plastik.Skrin pelindung Keratan Akhbarswing arm memotong Mesin dikeluarkan oleh jentera precision shuoying adalah produk jualan yang panas.


PENGGUNAAN DAN CIRI-CIRI

Ianya sesuai untuk memotong semua jenis lapisan tunggal atau berbilang lapisan kulit, plastik, paperboard, kain dan lain-lain bahan logam kecil oleh die memotong. Ia adalah suatu peralatan memotong sesuai untuk shoemaking, beg & beg, pakaian, Kereta, artware, pembungkusan, elektron dan industri-industri lain.

1. dua mod pemotongan untuk memilih: (I) kecil tekanan (P) stepless pelarasan; (Ⅱ) tidak perlu untuk menetapkan ketinggian memotong mati kerana menggunakan Reka bentuk maklum balas yang bijak tekanan (T), ketinggian die pemotongan telah tiada kesan kedalaman pemotongan dan setiap titik pemotongan boleh mendapatkan sesuai memotong keputusan.

2. tiang disediakan dengan pelincir sendiri sistem tekanan statik double minyak litar sokongan yang menjadikan pengendali lebih mudah dan percuma dalam bekerja.

3. bahagian utama menggunakan berkualiti boleh dipercayai diimport bahagian, dengan bunyi yang lebih rendah, tinggi kecekapan dan penjimatan tenaga.

4. operasi dengan keduadua belah tangan, memastikan keselamatan yang tinggi daripada pembekal.

PARAMETER TEKNIKAL

Max. memotong tentera

22T /220kN

27T /270kN

Kelajuan memotong

0.15 m/s

Pelbagai pelarasan angin ahmar

0 —70mm

0-100mm

Julat antara jadual-jadual kerja

35-105mm

45-145mm

Saiz swing arm

360 ×430mm

500 × 500 mm

Saiz worktable lebih rendah

900 ×430mm

1000 × 500 mm

Kuasa Motor

1.1kW

1.5kW

Mesindimensi

900×900 ×1350mm

1000×1000 ×1400mm

Bersihberat badan

680kg

980kg


Nota: Untuk memotong Mesin jenis lain, sila rujuk siri berikut:

1, swing arm memotong Mesin

2, ketepatan empat-kolum satah pemotongan Mesin

3, Mesin memotong kepala Traveling

4, hidrolik surut Mesin memotong kepala

5, Multiform automatik Pemakanan Mesin memotong PLC

6, panas memotong Mesin

Shuoying Mesin digunakan secara meluas dalam pelbagai industri termasuk:

Bahan lantai, sebahagian hiasan auto, buih & getah, pembungkusan, kandungan yang kasar, plastik & kulit, pakaian & tekstil, Kasut & hat, elektronik dan lain-lain.


Antara mereka Pelindung skrin terkenal yang memotong Seluar swing arm memotong mesin pengeluar, Shuoying Precision jentera adalah kompetitif skrin pelindung memotong Seluar swing arm memotong Mesin golden pembekal di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Siasatan