Jiang Su Shuo Ying Precision Machinery Co., Ltd. merupakan sebuah die memotong mesin pengeluar terkemuka di China, dengan mempunyai lebih daripada 20 tahun pembangunan, eksport 15 tahun pengalaman. Syarikat ini terletak di zon perindustrian bandar Dagang yancheng bandar jiangsu province.

Siri pengeluaran Syarikat Ying Shuo CE dan ISO yang diluluskan Mesin: swing arm Mesin memotong; perjalanan Mesin memotong kepala; ketepatan empat kolum satah pemotongan Mesin; hidraulik surut memotong kepala Mesin, multiform automatik memberi makan PLC memotong Mesin; Panas memotong mesin dan sebagainya.

Shuoying Mesin digunakan secara meluas dalam pelbagai industri termasuk bahan lantai bahagian hiasan auto, buih & getah, pembungkusan, kandungan yang kasar, plastik & kulit, pakaian & tekstil, Kasut & topi, elektronik dan lain-lain.,

Shuo Ying Syarikat mempunyai sekumpulan pasukan profesional rekabentuk mekanikal, QA, jualan dan pasukan QC, yang memastikan kualiti tinggi mesin dan perkhidmatan selepas jualan yang sempurna.

Mesin kami mendapat reputasi yang tinggi dalam pasaran domestik dan luar negara. enjin 60 peratus eksport ke lebih daripada 30 negara di seluruh dunia.

Jiang Su Shuo Ying Precision jentera Co., Ltd.sincerely berharap untuk beroperasi dengan rakan-rakan lebih banyak dari seluruh dunia. Mengalu-alukan anda untuk melawat syarikat kami bila-bila masa!